Catteco Kuolleenmeren Muta Suolasaippua
Catteco Kuolleenmeren Muta Suolasaippua

Catteco Kuolleenmeren Muta Suolasaippua

Catteco
8,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kuolleenmeren Muta syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa lieventäen samalla erilaisia iho-oireita. Se myös parantaa ihon verenkiertoa ja ravitsee sitä mineraaleillaan

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Cattecon käsityönä Nurmijärvellä valmistama suolasaippua Kuolleenmeren Muta sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. 

Ylivoimainen ainesosa tässä suolasaippuassa on kuolleenmeren muta, joka syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee ihoa mineraaleilla, parantaa ihon verenkiertoa ja lieventää erilaisia iho-oireita sekä kirkastaa ihoa. Sisältää lisäksi hoitavaa valkosavea. 

Tuoksuina eteeriset öljyt: Sitruunaruoho ja rosmariini sekä minttu. Soveltuu koko vartalon pesuun, käsipesuun ja erityisen hyvin kasvopesuun sekä meikkien pesemiseen pois kasvoilta. Kuolleenmeren mudan mineraalit ja valkosavi hoitavat hellävaraisesti kasvojen herkkää ihoa. 

Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä erittäin hoitava suolasaippua soveltuu todella hyvin herkälle ja kuivalle iholle ja myös akneiholle.

120g

INCI / INGREDIENTS: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Maris Cumus (Kuolleenmeren Muta), Kaolin (Valkosavi), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Cymbopogon Flexusoil (Eteerinen Sitruunaruohoöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttuöljy), CI 77019, CI 77491 (Micavärit) *Citral, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Arvostelut 0 arvostelua