Catteco Helmi Hoitoainepala
Catteco Helmi Hoitoainepala

Catteco Helmi Hoitoainepala

Catteco
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

Helmi Hoitoainepala on ekologinen ja Suomessa valmistettu hoitoaine kaikille hiustyypeille.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Helmi Hoitoainepala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia ja kokumvoita sekä omenaviinietikkaa, jotka hoitavat ja suojaavat hiuksia parantaen niiden taipuisuutta vähentäen samalla hiusten sähköisyyttä. Tämän hoitoainepalan vaikuttavin ainesosa on parsakaaliöljy, joka sisältää runsaasti rasvahappoja mutta on kuitenkin kevyt öljy. Parsakaaliöljy ravitsee, kosteuttaa ja suojaa hiuksia ja hiuspohjaa. 

Tämä hoitoaine soveltuu hyvin kaikille hiustyypeille. Hoitoainepala hoitaa ja kosteuttaa hiuksia antaen samalla hyvän suojan ja kiillon hiuksille. Hoitoainepala on helppo levittää hiuksiin ja imeytyy helposti ja luovuttaa kosteutta pitkään mutta samalla estää ihohuokosia tukkeutumasta. Soveltuu miedosti vaahtovana ja pesevänä myös hoitoainepesuun ja Curly Girl -pesuun. Hoitoainepalan käyttö ei rasvoita hiuksia.

Paino 60g.

INCI / INGREDIENTS: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Behentrimonium Methosulfate (BTMS)**, Brassica Oleracea (Parsakaaliöljy), Cetearyl Alcohol (Setearyylialkoholi)***, Carcinia Indica Seed Butter (Kokumvoi), Malva Sylvestris Flowers (Malvankukat), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Luomu Omenaviinietikka) *kookosöljystä johdettu pinta-aktiivinen ainesosa, **kasvipohjainen emulgointiaine, ***ekologinen emulgaattori

Arvostelut 0 arvostelua