Catteco Nokkonen Shampoopala
Catteco Nokkonen Shampoopala

Catteco Nokkonen Shampoopala

Catteco
9,90 €
Sisältää alv. 24 %

Nokkonen Shampoopala on ekologinen Suomessa valmistettu shampoo rasvoittuville ja ohuille hiuksille.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Nokkonen Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä sekä olutta, jolla on hiuksia tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Erittäin pesevä shampoo joka ei sisällä lisättyjä hajusteita. 

Kun aloitat kasviöljypohjaisen shampoopalan käytön ensimmäistä kertaa, anna hiuksillesi aikaa tottua uuteen, luonnolliseen shampooseen. Tottuminen kestää yleensä 1-10 pesukertaa. Ensimmäisten käyttökertojen jälkeen hiukset saattavat tuntua hieman tahmaisilta. Valitsemalla shampoopohjaisen palashampoon, saat tahmattomat hiukset jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Tämä shampoo soveltuu hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Luonnosta kerätty nokkonen on “superruokaa” hiuksille. Nokkonen sopii ohuille ja herkille hiuksille. Nokkonen palauttaa hiuspohjan verenkiertoa ja antaa hiuksille luonnollista kiiltoa. 

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee.

Paino 100g

INCI / INGREDIENTS: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Sodium Hempseedate (Hamppuöljy), Aqua / Craft Beer, Urtica Dioica (Nokkonen), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Arvostelut 0 arvostelua