Catteco Kookos Shampoopala
Catteco Kookos Shampoopala

Catteco Kookos Shampoopala

Catteco
13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kookos Shampoopala on ekologinen ja Suomessa valmistettu shampoo normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Kookos Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia, kokumvoita ja guarkumia sekä omenaviinietikkaa. Nämä ainesosat hoitavat ja suojaavat hiuksia parantaen niiden taipuisuutta samalla vähentäen hiusten sähköisyyttä. 

Sisältää kookosmaitojauhetta, joka tasapainottaa herkkää hiuspohjaa. 

Tämä shampoopohjainen tuote on täysin tahmaamaton. Tämä shampoo soveltuu hyvin normaaleille ja kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle, sillä kookosmaitojauheen ansiosta shampoopala hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. 

Soveltuu erityisesti hiuksille, joille kasviöljypohjaiset shampoopalat eivät ole pitkästäkään totuttelujaksosta huolimatta soveltuneet, sillä tämä shampoopohjainen tuote on täysin tahmaamaton. 

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee. Tarvittaessa voit käyttää hoitoainepalaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

INCI / INGREDIENTS: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Carcinia Indica Seed Butter (Kokumvoi), Cocos Nucifera Milk Powder (Kookosmaitojauhe), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Guarkumi), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Luomu Omenaviinietikka) *kookosöljystä johdettu pinta-aktiivinen ainesosa

Arvostelut 0 arvostelua