Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja
Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja

Ecokoti® Pyykkietikka - useita tuoksuja

Ecokoti®
Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Saatavilla neljässä ihanassa eri tuoksussa: Piparminttu, Sitruunaruoho, Metsän Kutsu sekä Hajusteeton.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Tuntuuko Sinusta siltä, että vaatteet ovat pesukerta toisensa jälkeen sähköisiä, urheiluvaatteista ei lähde hienhaju pois tai alusvaatteiden kuminauhat kuoleutuvat ajan saatossa? Vaihda käyttöösi pyykkietikka. 

Ecokoti® Pyykkietikka on kotimainen ja myrkytön huuhteluaine pyykinpesuun. 

Käyttö: Annostele pyykkietikkaa 2 korkillista pyykkikoneen huuhteluainelokeroon. Ravista pulloa aina ennen käyttöä, koska eteerinen öljy ei sekoitu nesteeseen.


    • Ecokoti® Pyykkietikka mm.


pehmentää pyykin ja kirkastaa kankaat 

ei haurastuta vaatteiden elastisuutta 

poistaa tuoksuja ja tekee pyykistä raikkaan

poistaa öljy- sekä rasvatahroja 

poistaa kalkkia ja saostumia 

tekee äärettömän hyvää pesukoneellesi!

Ecokoti® Pyykkietikka on huuhteluaine pyykinpesuun. Pyykkietikka ei pese pyykkiä, vaan sitä annostellaan kaksi korkillista huuhteluainelokeroon. Huuhteluaineen tavoin pyykkietikka raikastaa ja pehmentää pyykin huolehtien samalla kodinkoneesi hyvinvoinnista. Väkiviinaetikka on mm. tehokas kalkinpoistaja.

Ecokoti® Pyykkietikkaa valmistetaan käsityönä kotimaiseen Heinäveden Rajamäen väkiviinaetikkaan ja tuoksuina käytössä on 100% eteerisiä öljyjä. Pyykkietikka on pullotettu kierrätyslasiin ja sen voit hävittää lasinkeräykseen.

Pyykkietikka on luontoystävällinen ja vegaani tuote. Se ei myrkytä luontoa tai ihmistä ylimääräisillä kemikaaleilla. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu.

INCI Metsän Kutsu: Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Vesi (Aqua), Uutettu havu (Picea Abies), Mänty 100% eteerinen öljy (Pinus Sylvestris)

INCI Sitruunaruoho: Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

INCI Piparminttu: Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

INCI Hajusteeton: Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%)

Eteerinen öljy voi aiheuttaa ihoärsytystä tai allergisen reaktion.

Pakkauskoko 500ml

Arvostelut 0 arvostelua