Gaarna Zero Waste -pyykinpesujauhe 500g/1kg
Gaarna Zero Waste -pyykinpesujauhe 500g/1kg

Gaarna Zero Waste -pyykinpesujauhe 500g/1kg

Gaarna
Tuotetta rajoitettu erä.
10,90 €
Sisältää alv. 24 %

Zero Waste -pyykinpesujauhe hyödyntää saippuoiden ja shampoopalojen ylijäämäpaloja ja takaa samalla tehokkaan ja hellävaraisen puhdistuksen vaatteillesi.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Gaarna on mukana vähentämässä jätettä ja tavoittelemassa elämäntapaa, jossa jätettä ei synny. Zero Waste pyykinpesujauhe vie ekologisen pyykinpesun uudelle tasolle!Saatavilla pakkauskoot 500g ja 1kg.Annostelu:1 rkl per 5kg koneellinen. 1 kilo pesuainetta riittää n. 70 pesukertaan.

Käyttöohje:Käytä kirjopyykille. Annostele ohjeen mukaisesti. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon tai pesupalloon pyykin päälle. Älä jätä pesupalloa koneeseen kuivausohjelman ajaksi. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikissa lämpötiloissa.

Pakkauskoot: 500g tai 1kg

Valmistusaineet:Gaarna ZERO WASTE pyykkisaippua*, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal)*Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Helianthus Annuus Sedate, Aqua*

Gaarna Zero Waste -pyykkisaippua hyödyntää Gaarnan saippuatuotannon pyykinpesuun soveltuvat ylijäämät. Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu kasvisrasvoista. Itse pyykkisaippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen, vaan täydellisen reseptin lopputuloksena on valmistunut voimakas lian ja rasvan poistaja.

Tämän tuotteen PH on 11.

Arvostelut 0 arvostelua