Filling it Konetiskitabletti+Entsyymit 20kpl
Filling it Konetiskitabletti+Entsyymit 20kpl

Filling it Konetiskitabletti+Entsyymit 20kpl

Ekopure
Tuotetta rajoitettu erä.
12,20 €
Sisältää alv. 24 %

Kauppias suosittelee! Nämä runsaasti pesutulosta parantavia entsyymejä sisältävät konetiskitabletit ovat ekotiskiaineiden terävintä kärkeä.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Haluaisitko pestä astioita ympäristöystävällisesti ja turvallisesti? Filling it -konetiskitabletit valmistetaan käsin Heinolassa huolellisesti valituista raaka-aineista.Tuote ei sisällä fosfaatteja, fosfonaatteja, ftalaatteja, tensidejä tai mitään muutakaan ylimääräistä. Tabletit ovat myös hajusteettomia. Sopii allergiaperheisiin.

Vinkkejä käyttöön: Ekologisten konetiskitablettien kanssa suositellaan käytettäväksi huuhtelukirkastetta. Etikka ajaa asian mainiosti. Suositellaan huuhtelemaan astiat ennen koneeseen laittamista.

INCI:natriumcarbonate (ruokasooda/bicarbonat),Natriumbicarbonate (pesusooda/natriumkarbonat),Citric Acid (sitruunahappo/citronsyra),Natriumsulphate (glaubersuola/glaubersalt), SodiumPercarbonate (happipohjainen valkaisuaine/Oxiderandeblekmedel 5-15%),Magnesiumsulphate (epsom suola/epsomsalt), mct-oil(mct-öljy/mct-olja), Entzymes (entsyymit/enzymer)

Arvostelut 0 arvostelua