Ekokääre 3kpl
Ekokääre 3kpl

Ekokääre 3kpl

Oh Bee Eco
Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24 %

Ruokaviraston tiukat vaatimukset täyttävä ekokelmu. Kotimainen ja ekologinen vaihtoehto muovikelmulle.

Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Nyt viimeistään voi sanoa hyvästit aiemmin käytetyille muovisille kelmuille! Uudelleenkäytettävä ekokääre on kotimainen, ekologinen ja 100% biohajoava.

Näissä mehiläisvahakääreissä on pohjana kierrätyskangas, joka on päällystetty kotimaisella mehiläisvahalla. Tuote täyttää Ruokaviraston säätämät vaatimukset ja on siten varmasti turvallinen käyttää. Tuotteen käytettävyys paranee ajan kanssa ja voit käyttää sitä uudestaan ja uudestaan. Loppusijoituspaikkana kääreet voi laittaa suoraan kompostiin.

Pakkaus sisältää kolme eri kokoista käärettä: S15x15, M21x21, L25x25

Käyttö: Lämmitä ekokäärettä käsissäsi ja muotoile kääre astian tai ruuantähteen ympärille.Kääre huuhdellaan käytön jälkeen haalealla vedellä ja asetetaan astiakaappiin kuivumaan. Halutessasi voit käyttää mietoa astianpesuainetta puhdistuksessa.Huom. Kääreessä ei tule säilyttää raakaa lihaa tai kalaa.

Miksi mehiläisvahaa? Mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerista, minkä vuoksi se edesauttaa ruuan säilymistä jopa paremmin kuin muovinen serkkunsa. Testaa itse: halkaise esimerkiksi avokado ja kiedo toinen puolikas tavalliseen muovikelmuun ja toinen aitoon mehiläisvahakääreeseen. Säilö jääkaappiin ja tarkastele säilymistä. Lopputulos saattaa yllättää!


Kierrätyskankaat 100% puuvillaa, jotka on vahattu Suomessa kotimaisen mehiläisvahan ja kookosöljyn seoksella.

Valmistaja: Oh Bee Eco yhteistyössä Mesila Isä & Poika Ay:n kanssa

Tuote täyttää Ruokaviraston elintarvikekontaktimateriaaleille säätämät vaatimukset.


Arvostelut 0 arvostelua