Inhottavaa! Ekologinen shampoo tahmaa hiukseni!

Inhottavaa! Ekologinen shampoo tahmaa hiukseni!

Tuttu ongelma? Haluaisitko säkin kovasti käyttää kotimaisia, ekologisia hiustenhoitotuotteita, mutta et ole tyytyväinen niiden tehoon?

Olet oikeassa, kasviöljypohjaiset shampoot tekevät hiukset etenkin alkuun hyvinkin tahmaisen ja rasvaisen tuntuisiksi. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, kun luonnon kasviöljyt tarttuvat tottumattoman hiuksen huokoiseen pintaan. Ajan myötä hiukset silottuvat ja tottuvat uuteen pesuaineeseen, mutta tämä saattaa viedä useamman pesun verran aikaa.

Jos tää kuitenkin on sulle tärkeä asia ja haluaisit totuttaa hiuksesi kasviöljypohjaiseen shampooseen, vaikka totutteluvaihe tuntuukin epämiellyttävältä, niin hiusten tottumista voi nopeuttaa käsittelemällä hiukset säännöllisesti hiussuomuja sulkevalla etikkaseoksella. Voit tehdä etikkasekoituksen itse tai kokeilla Gaarnan hoitosuihketta ( https://www.ekolokero.fi/haku… ).

Mutta mitä jos ei ole aikaa ja energiaa ylimääräisiin työvaiheisiin tällaisessa rutiinitoimenpiteessä kuin hiustenpesu? Ei hätää, ymmärrän hyvin! Tähän on myös ratkaisu: shampoopohjainen shampoopala sisältää myöskin runsaasti laadukkaita kasviöljyjä, jotka hoitavat hiusta sekä hiuspohjaa. Kookosöljyä jalostamalla valmistettu mieto pinta-aktiivi on näiden shampoiden se ainesosa, joka tekee niistä tahmaamattomia ihan kaikille.Cattecon shampoopohjaiset palashampoot tunnistat oranssista pakkauksesta. Tässä esimerkiksi normaaleille hiuksille tarkoitettu Kookos Shampoopala https://www.ekolokero.fi/tuote/23237227Rasvoittuville hiuksille valitse sen sijaan Niitty Shampoopala ja kuiville hiuksille Tyrni, niin pääset ilman tahmaa suoraan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen - ekologisesti.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.